rossiterboats


"Det er ikke bare en båt, det er en Rossiter"

Det er mange båter ute på markedet og på sjøen, ingen av disse kan sammenlignes med Rossiter Boats. I nesten 40 år har den kanadiske produsenten Rossiter bygget håndlagde robåter og motorbåter som kombinerer det ultimate i stil og ytelse. Og disse både ses og opptrer som ingenting annet på vannet.

Dette er båter som virkelig leverer når det kommer til kvalitet og holdbarhet, utnyttelse av plass og sjøegenskaper.

Rossiter er bygget etter de høyeste standardene og med strenge krav til kvalitetskontroll, høy finish, er selvdrenerende og usynkbare. Og på grunn av deres klassiske og tidløse design, så byr den på bare flotte båtopplevelser og båtminner i generasjoner.

Ta kontakt med oss idag for mer informasjon om de enkelte modeller og priser....

Kommer snart.....kontakt oss for mer informasjon....

Rossiter R14 CC/DC

R14 - den ideelle 14 foteren. Dette er et håndverk med all tradisjon og innovasjon av Rossiter Boats - kombinert med drivstoffeffektivitet, sjøegenskaper og performance som er helt uten sidestykke! Den er bare 14 fot, men fungerer som om det var langt, langt større.

Rossiter R17 CC

R17 CC er en åpen båt med godt utnyttet dørkplass og lagringsplass for fiske og annet utstyr, og selvfølgelig har det en selvdrenerende cockpit og er usynkbar. Drevet av enten 90 eller 115 hester, kan denne ta hele familien ut for en hyggelig dag på sjøen i nesten hvilket som helst vær ... og hele tiden ses og oppleves den som ingenting annet på vannet.

Rossiter 17 DC

R17 DC er bygget på samme skrog som 17 CC og innehar de samme gode sjøegenskaper. Nytt for denne modellen er en stor vindskjerm som sørger for ekstra beskyttelse. Plassen ombord er også veldig godt utnyttet. Den har selvdrenerende cockpit og er usynkbar. Drevet av enten 90 eller 115 hester, kan denne ta hele familien ut for en hyggelig dag på sjøen i nesten hvilket som helst vær ... og hele tiden ses og oppleves den som ingenting annet på vannet.


Rossiter R20

Rossiter 20 Cruiser gir deg ikke bare gode sjøegenskaper som en Rossiter er kjent for, men også smarte løsninger, skjønnhet og komfort i samme pakke. Med en romslig cockpit og i tillegg til mye lagringsplass og komfortable sitteplasser, er det rikelig med plass til 9 personer mens du fortsatt har god plass til overflødig utstyr. Det er også ett lite toalettrom/lagringsrom i baugen. En helt unik båt du kan ta med hele familien på mange uforglemmelige turer på sjøen. R20 er bygget etter høyeste standardene, er selvlensende og usynkbar, og tilbyr bare gode båtminner for generasjoner.

Rossiter R23

Toppmodell Rossiter 23 Cruiser gir deg ikke bare gode sjøegenskaper som en Rossiter er kjent for, men også smarte løsninger, skjønnhet og komfort i samme pakke. Med en romslig cockpit og i tillegg til mye lagringsplass og komfortable sitteplasser, er det rikelig med plass til 10 personer mens du fortsatt har god plass til overflødig utstyr. Det er også en liten kabin i baugen med soveplass til etpar voksne og toalett og god lagringsplass. En helt unik båt du kan ta med hele familien på mange uforglemmelige turer på sjøen. R23 er bygget etter høyeste standardene, er selvlensende og usynkbar, og tilbyr bare gode båtminner for generasjoner.

 

 

 

 

 

 

 

 

ShowRoom/Verksted:

Strømsveien 324, 1081 Oslo

Tlf: 90 93 60 91

Mail: mail@baatimport.no

Orgnr: 996 934 152
           

Åpningstider Showroom:

Mandag 13.00-17.00
Tirsdag 13.00-19.00
Onsdag 13.00-17.00
Torsdag 13.00-19.00
Fredag 13.00-17.00


Lørdag 12.00-16.00

Søndager etter avtale